Tags voor deze pagina:
Wij maken een punt van nul

Sportverenigingen en veilig verkeer

Wekelijks zijn veel mensen onderweg van of naar een sportvereniging. We willen graag dat die mensen veilig op hun bestemming aan komen.

BOB sport

De campagne BOB sport is erop gericht te voorkomen dat sporters en supporters na kantinebezoek achter het stuur kruipen nadat zij hebben gedronken.

Veilig onderweg

Veilig verkeer is meer dan alleen zonder alcohol in het verkeer. Of het nu gaat om de automobilist of de wandelende of fietsende leden of bezoekers: iedereen moet veilig thuis komen na het sporten!

Maak een punt van nul

In Zuid-Holland komen dagelijks 16 mensen niet veilig aan op hun bestemming door een verkeersongeval onderweg. Het merendeel van de ongevallen vindt zijn oorzaak in gedrag. Bijvoorbeeld omdat mensen toch met te veel drank in de auto gaan, op de fiets onvoldoende zichtbaar zijn of zijn afgeleid door gebruik van de smartphone tijdens het rijden.

Wij maken een punt van nul en willen dat iedereen elke dag veilig aan komt.


Meedoen?

Wil je met jouw sportvereniging je er voor inzetten dat iedereen veilig op zijn bestemming aan komt?Je kunt op de volgende manieren meedoen aan de campagne BOB sport

  • Vraag een campagnepakket BOB sport met promotiemateriaal aan voor in de kantine. 
  • Plaats de BOB-lijn: een gele streep bij de ingang of binnen in de kantine met de tekst ‘Als je hier niet meer recht over kan lopen, heb je te veel gezopen’.
  • Vraag een bezoek aan van een BOB campagneteam tijdens een belangrijke wedstrijd, evenement of feestje op de club;
  • Vraag een IVA-training (Instructie Verantwoord Alcoholgebruik) aan voor al het barpersoneel; 

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend.
We vragen je actief de BOB boodschap onder de aandacht te brengen.

Je kunt ook meer doen dan de campagne BOB sport. Word dan partner van Maak een punt van nul. Draag met ons de boodschap uit en vraag bijvoorbeeld ook aandacht voor fietsverlichting en veilig gebruik van de smartphone.

Aan de slag?

Klik hier door naar het aanmeldformulier

Wij maken een punt van nul. Doe je mee?